Een refurbished iPhone kopen is duurzaam, maar wat is een refurbished iPhone eigenlijk? Een refurbished iPhone is heel simpel gezegd een iPhone die opgeknapt is. Veel mensen denken dat een refurbished iPhone hetzelfde is als een tweedehands toestel. Dit is onjuist en leidt vaak tot de veronderstelling dat een refurbished iPhone een lang leven achter zich heeft. Een refurbished iPhone is een smartphone die grondig opgeknapt en getest is. Bij het refurbished proces worden alle technische problemen aangepakt en wordt ervoor gezorgd dat de opgeknapte iPhone weer als een nieuw toestel presteert. Wij leggen je graag uit wat een refurbished iPhone is, wat een refurbished toestel inhoudt en waarom een refurbished toestel kopen interessant is.

Wat is een refurbised iphone

Wat betekent refurbished?

Een refurbished telefoon is door de vorige eigenaar om de een of andere reden teruggebracht (een niet goed werkende aan/uit-knop, sensorproblemen, softwarefouten). De refurbisher test deze telefoons uitvoerig om te zien of ze weer goed werken. Als deze test geslaagd is, maakt de opknapper de telefoon grondig schoon van binnen en eruit, poetst hem op als nieuw en verkoopt hem dan weer door. Deze opgeknapte iPhone zal weer als nieuw presteren.

De term refurbished wordt vaak in verband gebracht met elektronica, zoals opgeknapte telefoons en laptops. Op opgeknapte toestellen zitten waarschijnlijk minder krassen dan op tweedehands toestellen, maar er kunnen toch nog lichte krasjes op het scherm zitten die het dagelijks gebruik van het toestel verder niet beïnvloeden. Bij RefurbishedXL vind je refurbished iPhones in verschillende categorieën, afhankelijk van de staat waarin ze verkeren. De toestellen worden volledig getest voordat ze worden meegegeven. Als er cosmetische gebreken aan refurbished iPhoness zijn, worden die uitvoerig beschreven. Cosmetische schade zoals krassen en slijtplekken zouden het dagelijks gebruik van opgeknapte iPhones niet mogen beïnvloeden.

Refurbished iPhones kunnen weer als nieuw functioneren, terwijl tweedehandse producten vaak meer slijtage vertonen dan een refurbished toestel en ook zonder garantie verkocht wordt. Dus voordat je je volgende iPhone koopt, overweeg de verschillen tussen refurbished en tweedehands producten.

Is een refurbished iPhone goed en betrouwbaar?

Een refurbished iPhone wordt altijd door een reparatiespecialist nagekeken. Het toestel wordt vakkundig gecontroleerd op eventuele gebreken en op bijvoorbeeld waterschade. Merk op dat de inspectieprocessen bij elke leverancier anders zijn! Onze partners vervangen elk onderdeel dat niet goed werkt door een onderdeel van de hoogste kwaliteit. Zo kun je er zeker van zijn dat elk gereviseerd toestel 100% goed werkt!

Door refurbished iPhones op meer dan 50 punten te controleren, kun je defecten uitsluiten (gedaan door een reparatiespecialist die verstand heeft van Apple toestellen). Omdat alleen refurbished iPhones tegen een gereduceerd tarief aan het publiek worden aangeboden, worden opgeknapte iPhones op verantwoorde wijze opgeknapt. Een opknapbeurt is zinvol – want het beschermt zowel de natuur als je portemonnee.

Wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone kent veel voordelen.

Ten eerste zijn refurbished iPhones veel betaalbaarder en kan iedereen zich er een veroorloven. Dus refurbished iPhones zijn de beste keuze als geld voor jou een probleem is!

Ten tweede hebben refurbished iPhones evenveel functies als nieuwe toestellen, wat betekent dat je met refurbished iPhones precies dezelfde functionaliteit en mogelijkheden hebt.

Bovendien bieden opgeknapte iPhones een hogere kwaliteit dan tweedehandse toestellen. Omdat opknappen gedaan wordt door ervaren mensen met up-to-date apparatuur krijg je een iPhone in perfecte staat met de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit zorgt er ook voor dat refurbished iPhone gebruikers veel voordelen krijgen in vergelijking met andere refurbishment bedrijven:

  • Opknappen gebeurt centraal, zodat de vervangingsonderdelen maar uit één bron komen en zo compatibiliteit en optimaal gebruik garanderen van gereviseerde iPhones;
  • Op alle refurbished iPhones krijg je twee jaar garantie
  • Je kunt kiezen tussen een refurbished iPhone 6, een refurbished iPhone 7 of een refurbished iPhone 8. Bij elke refurbished telefoon kun je kiezen uit verschillende productvoorwaarden, waardoor je overal tot honderden euro’s kunt besparen in vergelijking met nieuwe iPhones;
  • Opknappen is duurzaam voor het milieu. Door refurbished toestellen te kiezen draag je bij in de strijd tegen overproductie die leidt tot meer afval en schade aan onze planeet;
  • Refurbishment gebeurt door onbruikbare materialen uit oude toestellen te recyclen. Wat overblijft na recycling is zo onschadelijk als zand;
  • Bovendien werken sommige opknapbedrijven binnen de richtlijnen van de fabrikant rechtstreeks aan milieuvriendelijke producten die worden opgeknapt naar de standaard van de oorspronkelijke fabrikant.

Wat refurbishment niet is: refurbishment is geen tijdelijk concept, maar eerder een aanvulling die de levensduur van je toestel verlengt.

Ruim assortiment refurbished iPhones

Ben je op zoek naar een refurbished iPhone? RefurbishedXL biedt een ruime keuze aan refurbished iPhones die je gemakkelijk via onze website kunt bestellen. RefurbishedXL heeft alle verschillende iPhone modellen, kleuren en opslagcapaciteiten in voorraad. Bekijk hieronder populaire refurbished iPhone modellen:

Vragen over refurbished iPhones?

Twijfel je nog of een refurbished iPhone wel iets voor jou is? Neem dan contact met ons op bij de klantenservice en we helpen je graag bij het uitzoeken van de opgeknapte iPhone die precies bij je past!