Refurbished consoles

Refurbished consoles zijn gebruikte of retourgezonden spelcomputers die door professionals gerepareerd zijn. Refurbished spelcomputers zijn geweldig voor gamers met een budget omdat ze veel goedkoper zijn dan nieuwe, maar ze komen met dezelfde garantie als nieuwe producten. De refurbished consoles werken zo goed als nieuw. Of het nu om software of hardwarefouten gaat, je kunt je console onder garantie opsturen zonder je zorgen te maken over de kosten.

 

Uitgelichte refurbished consoles

Wat is een refurbished console?

Een refurbished console is een gebruikte of retourgezonden spelconsole die door vakmensen gerepareerd is. Fabrikanten van spelcomputers bieden meestal een garantie voor gereviseerde spelcomputers, die meestal dezelfde is als de garantie voor nieuwe spelcomputers. Refurbished spelcomputers werken vaak net als nieuw en worden geleverd met alle originele onderdelen en accessoires.

Refurbished consoles kunnen goedkoper zijn dan nieuwe, dus ze zijn perfect voor gamers met een budget. Via RefurbishedXL kun je je refurbished console kopen voor een vriendelijke prijs. We hebben een ruime keuze aan refurbished consoles van alle grote merken, waaronder PlayStation 4, Xbox One, en Nintendo Switch. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte console, we hebben voor elk wat wils. Koop vandaag nog je opgeknapte console en geniet van urenlang speelplezier.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een refurbished console?

Het verleden is verleden tijd, dus is het geen wonder dat refurbished spelcomputers erg in trek zijn. Refurbished spelcomputers zijn in uitstekende staat en bij RefurbishedXL kun je je favoriete gereviseerde spelcomputer kopen voor een fractie van de prijs van een nieuwe. Als je een refurbished console wilt kopen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste moet je er zeker van zijn dat er garantie op het product zit voor het geval er iets mis gaat. Ten tweede ga je na in welke staat het artikel verkeert en of alle onderdelen goed werken. Zorg er ten slotte voor dat je een goede deal krijgt – vergelijk de prijzen tussen verschillende verkopers voor je je aankoop doet.

Onze partners zorgen ervoor dat al onze spelconsoles aan belangrijke criteria voldoen:

  • Alle originele onderdelen en accessoires.
  • Geteste kwaliteit.

Zoals bij elke aankoop moet je je van tevoren goed informeren om verrassingen te voorkomen en een weloverwogen keuze te maken. Hieronder hebben we enkele belangrijke punten voor je op een rijtje gezet als je een refurbished spelcomputer koopt:

1. Het type van de gebruikte spelconsole Voor de meeste mensen zal dit punt geen probleem zijn omdat ze gewoon voor de goedkoopste optie zullen gaan. Er zijn gereviseerde spelcomputers te koop van alle soorten: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch enz.

2. Refurbished n is de term die gebruikt wordt bij het opknappen van een nieuw product. Er zijn verschillende soorten opknapbeurten verkrijgbaar, afhankelijk van wat je wilt kopen. Je kunt opgeknapte producten vinden met een van de volgende vermeldingen: A-Grade, B-Grade, C-Grade.

Refurbished consoles zijn getest door de firma die ze verkoopt en vertonen meestal slechts heel kleine gebreken. Ze zullen bijna net zo goed zijn als nieuwe producten, maar soms worden ze niet met alle onderdelen en accessoires geleverd. Refurbished producten worden vaak ook wel “rebuilds” genoemd, omdat het meer gaat om het opnieuw opbouwen een product dan het opknappen van een nieuw product. Gereviseerde producten zijn afkomstig van diverse retourzendingen door de klanten, die dan een volledige controle krijgen en in bijna perfecte staat worden hersteld voor ze weer verkocht worden. Deze artikelen hebben meestal erg lage prijzen, maar bieden toch waar voor je geld als je bedenkt dat ze bijna even goed zijn als nieuwe producten.

 

Is een refurbished console hetzelfde als tweedehands?

Refurbished consoles vormen een mooie gelegenheid om voor betrekkelijk weinig geld een interessant voorwerp te kopen. Refurbished goederen worden soms ook “gebruikt” of “tweedehands” genoemd, hoewel deze termen niet altijd nauwkeurig beschrijven wat je bij een aankoop krijgt. Refurbished producten worden grondig getest door de bedrijven die ze verkopen en worden gerepareerd als dat nodig is. Dit betekent dat je een gereviseerd product met vertrouwen kunt kopen en weet dat het goed zal werken.

Is een refurbished console betrouwbaar?

Ja, een refurbished spelconsole is betrouwbaar. Ze zijn nagekeken, zo nodig gerepareerd en worden met garantie verkocht.

Velen van ons zullen het er graag mee eens zijn dat minder geld uitgeven voor dezelfde kwaliteit altijd goed nieuws is. Refurbished spelcomputers zijn geen tweedehands apparaten; ze zijn slechts een stapje lager dan gloednieuw en bevatten letterlijk alles wat nodig is om je weer aan het spelen te krijgen.

Ze geven geen problemen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een tweedehands of tweedehands spelcomputer die al door iemand anders gebruikt is en daardoor misschien schade bevat. Refurbished spelcomputers zullen vrij zijn van gebreken en goed werken omdat ze na reparatie (als dat nodig was) grondig getest zijn. Een opgeknapte spelcomputer betekent dat je weer spellen kunt spelen voor een fractie van van een gloednieuwe.

Waarom kiezen voor een refurbished console?

Er zijn veel redenen om een refurbished spelcomputer te kopen in plaats van een gloednieuwe.

  1. De eerste reden is de prijs: een opgeknapte spelcomputer kost veel minder dan een gloednieuwe.
  2. Ten tweede is er het milieu: door een opgeknapte spelconsole te kopen help je mee het elektronisch afval te verminderen.
  3. Ten derde krijg je garantie bij je aankoop, dus je bent verzekerd van een werkende spelconsole tot minstens een jaar na aankoop
  4. Ten vierde worden de meeste (zo niet alle) refurbished spelcomputers geleverd met alle originele accessoires, zoals de voedingskabel, de controller, enz.
  5. Ten vijfde: het kopen van een refurbished spelcomputer helpt banen scheppen in de recycling en reparatie industrie!

Een refurbished console is om al deze redenen een geweldige aankoop, dus aarzel niet om ervoor te gaan. Tenslotte willen wij je nog een tip geven: houd onze website in de gaten, want we hebben vaak kortingen op refurbished spelcomputers.

Welke refurbished consoles zijn verkrijgbaar?

De kans is groot dat je op onze website een opgeknapte spelcomputer vindt. Refurbished consoles kunnen oudere modellen zijn of de nieuwste, dus kom ons vaak bezoeken en je vindt zeker wat je zocht!

Welke opgeknapte spelcomputers zijn beschikbaar? Refurbished spelcomputers zijn verkrijgbaar van alle grote merken: Nintendo, Playstation, XBox en meer! Je kunt kiezen uit een groot aantal consoles, waaronder nieuwe releases en minder populaire. Refurbished spelcomputers hebben een verschillende prijs, afhankelijk van het model en de verkoper, maar ze zijn altijd goedkoper dan een nieuwe kopen. Meestal zijn ze ook verzegeld, wat betekent dat ze nog niet eerder door iemand gebruikt zijn. Daardoor is het mogelijk ze te leveren alsof het nieuwe producten zijn.

Als je een specifiek model zoekt, is het de moeite waard eerst op onze site te kijken. Je kunt ook refurbished consoles in fysieke winkels vinden, maar ze zijn niet altijd verkrijgbaar.

Welke refurbished console moet ik kopen?

Dat hangt af van je behoeften en voorkeuren. Als je op zoek bent naar een top-of-the-line console met alle toeters en bellen, dan kun je overwegen een refurbished Playstation 5 of Xbox series X te kopen. Deze consoles bieden verbluffende graphics en urenlang speelplezier.

Als je op zoek bent naar iets betaalbaarders, overweeg dan de aanschaf van een opgeknapte Nintendo Switch of Playstation 4. Deze spelcomputers geven je urenlang speelplezier en breken je portemonnee niet. Gereviseerde Nintendo Switches zijn bijzonder geschikt voor wie iets draagbaarders wil dan een traditionele spelcomputer.

Hoewel deze spelcomputers met korting te koop zijn, kunnen ze nog steeds vrij prijzig zijn, afhankelijk van de functies die je nodig hebt of wilt. Ben je tevreden met alleen 720p graphics? Of geef je ook om de grootte van het scherm? Zijn er specifieke spellen die je moet hebben? Dit zijn vragen die het waard zijn te overwegen voor je refurbished elektronica koopt, waaronder spelconsoles.