Refurbished desktops

Een refurbished desktop is misschien geschikt voor je als je een nieuwe desktop zoekt. Refurbished desktops zijn desktops die al eerder in bezit geweest zijn en weer in werkende staat zijn gebracht. Bij RefurbishedXL hebben we een ruime keuze aan opgeknapte desktops van verschillende merken, waaronder Apple, HP, Dell, en Lenovo.

Uitgelichte refurbished desktops

Wat is een refurbished desktop?

Refurbisehd desktops zijn PC’s die al eerder gebruikt zijn, maar die schoongemaakt en gecontroleerd zijn om er zeker van te zijn dat ze in goede staat zijn. Refurbished desktops komen vaak uit de hardwarepool van grote bedrijven, waar ze gebruikt werden als werkstations of IT apparatuur. De hardware in bedrijven wordt meestal met regelmatige tussenpozen vervangen, maar is in principe nog geschikt voor verder gebruik.

Voordat ze als zogenaamde refurbished PC’s weer in de verkoop gaan, worden gebruikte computers zorgvuldig opgeknapt, schoongemaakt en gecontroleerd. De Engelse term refurbished gaat terug tot de tijd van de Industriële Revolutie, toen het gebruikt werd om de restauratie van oude meubels aan te duiden. Een opgeknapte desktop is misschien geschikt voor je als je een nieuwe desktop zoekt. Gereviseerde desktops zijn desktops die al eerder in bezit geweest zijn en weer in werkende staat gebracht zijn. Bij RefurbishedXL hebben we een ruime keuze aan opgeknapte desktops van verschillende merken, waaronder Apple, HP, Dell, en Lenovo.

Onze vertrouwde partners bieden verschillende soorten garantie voor de opgeknapte desktops die ze verkopen. Je kunt kiezen tussen een garantie die de hardware van de desktop dekt en een garantie die ook de gegevens. Refurbished desktops zijn niet langer de arme neefjes van nieuwe computers, maar zijn vaak klantvriendelijker dan nieuwe apparaten. Gereviseerde desktops zijn ook interessant voor kleine computerwinkels, omdat ze hen in staat stellen hun klanten een compleet assortiment producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden. Gereviseerde desktops zijn geschikt voor iedereen die niet te veel voor een nieuwe desktop wil betalen en kan aanvaarden dat het enige tijd zal duren voor hij de gereviseerde desktop weer wegdoet.

Is een refurbished desktop van goede kwaliteit?

Wij onderwerpen al onze gebruikte computers aan een uitgebreide kwaliteitscontrole voordat ze op de website van RefurbishedXL worden aangeboden. Wij willen er zeker van zijn dat RefurbishedXL alleen producten van hoge kwaliteit te koop aanbiedt. Als de computer aan onze strenge kwaliteitscriteria voldoet, doorstaat hij deze test met glans! Gereviseerde desktops kunnen je ook veel waar voor je geld geven, want het is dezelfde kwaliteit als een nieuwe desktop, maar voor een veel lagere prijs.

Opgemerkt moet worden dat RefurbishedXL zijn eigen gebruikte desktops niet opknapt of repareert. Opgeknapte desktops die te koop zijn worden geleverd door onze vertrouwde partners. RefurbishedXL heeft geen invloed op de verwerking van gebruikte computers voordat ze op de RefurbishedXL website te koop worden aangeboden. Dit betekent dat RefurbishedXL geen enkele specifieke eigenschap of kenmerk van onze opgeknapte desktops kan garanderen. Opgeknapte desktops kunnen alleen online besteld worden en rechtstreeks naar je verzonden worden door onze vertrouwde partners die alle nodige tests en bewerkingen uitvoeren.

RefurbishedXL doet er alles aan om je veel keuze te bieden bij de keuze van je refurbished desktop. We werken samen met verschillende vertrouwde partners, die allemaal hun eigen manier hebben om de gebruikte computers te testen en schoon te maken voor ze aangeboden worden.

Dit betekent dat je een opgeknapte desktop kunt bestellen die aan je specifieke behoeften is aangepast. Gereviseerde desktops zijn een goed alternatief voor mensen die een nieuwe desktop willen kopen, maar niet te veel geld willen uitgeven. Gereviseerde desktops zijn ook een goede keuze voor mensen die een nieuwe desktop nodig hebben, maar niet de tijd of de kennis hebben om zelf een besturingssysteem te installeren.

Waarom zijn refurbished desktops populair?

De vraag naar opgeknapte desktops is de laatste jaren sterk toegenomen sinds Dell via hun outlet winkel gebruikte PC’s met een origineel Windows besturingssysteem – inclusief garantie – begon aan te bieden. Refurbished PC’s hebben bedrijven miljarden dollars bespaard door opnieuw hardware te gebruiken die anders zou zijn weggegooid.

Refurbished desktops zijn over het algemeen goedkoper dan nieuwe computers, maar ze bieden nog steeds goede prestaties en functionaliteit. Ze zijn ook perfect als back-up oplossing of als basis voor het recyclen van oude onderdelen die elders gebruikt kunnen worden. Tenslotte zijn opgeknapte desktops een milieuvriendelijke manier om bestaande grondstoffen te gebruiken in plaats van ze weg te gooien.

Opknappen is bijna altijd beter dan vervangen, want het houdt de uitstoot laag en voorkomt materiaalverspilling door hergebruik van onderdelen die anders opnieuw zouden moeten worden gemaakt. Gereviseerde PC’s kunnen ook aantrekkelijk zijn voor consumenten die hun eerste PC willen kopen zonder zich zorgen te hoeven maken over het kopen van extra software of het zelf beheren van ingewikkelde updates. Gereviseerde desktops worden meestal geleverd met Windows 10 (Home of Professional), samen met een pakket software dat voor gebruik op één computer gelicentieerd is

Sommige opknappers bieden ook een garantie bij hun desktops, wat een extra stimulans voor kopers kan zijn. Gereviseerde desktops zijn om een aantal redenen populair: ze zijn milieuvriendelijk, kosteneffectief en worden geleverd met voorgeïnstalleerde software. Ze kunnen ook een goede keuze zijn voor kopers die voor het eerst een PC kopen en zich geen zorgen willen maken over het zelf instellen van het apparaat. Refurbished desktops worden meestal met garantie geleverd, waardoor ze een veilige aankoop zijn. Als je in de markt bent voor een desktop PC, overweeg dan een gereviseerd model te kopen – je draagt je steentje bij aan het milieu en krijgt er een goede prijs voor!

Wat zijn de voordelen van een refurbished desktop?

Elke refurbished desktop heeft minimaal 2 jaar garantie, dus je kunt er zeker van zijn dat je een veilige aankoop doet. Het prijskaartje voor een refurbished desktop is ook veel betaalbaarder dan dat van een nieuwe desktop. Dus als je een budget hebt, of gewoon wat geld wilt besparen, is een gereviseerde desktop misschien de perfecte optie voor jou.

Alleen omdat een desktop refurbished is, betekent niet dat ze niet van hoge kwaliteit zijn. In feite ondergaan alle desktops die op RefurbishedXL verkocht worden een hoog niveau van kwaliteitscontrole. Meer dan 50 punten worden door vakmensen gecontroleerd voordat een desktop zelfs maar voor verkoop beschikbaar wordt gesteld. Zo kunnen we garanderen dat onze klanten alleen de beste desktops krijgen – voor een fractie van de prijs.

Dus als je op zoek bent naar een betaalbare, betrouwbare en milieuvriendelijke optie, overweeg dan de aankoop van een gereviseerde desktop PC. Je zult niet teleurgesteld zijn!

  • Gereviseerde desktops zijn betaalbaarder dan nieuwe modellen
  • Alle RefurbishedXL desktops doorlopen een hoog niveau van kwaliteitscontrole
  • Een opgeknapte desktop kopen helpt het milieu – Gerenoveerde desktops presteren goed
  • Alle refurbished desktops hebben minimaal 2 jaar garantie
  • Gerenoveerde desktop PC’s zijn energiezuiniger
  • Refurbished dekstops zijn geïnstalleert met de nieuwste versie van Windows op elke opgeknapte desktop. Dit garandeert dat je een snel, betrouwbaar en veilig systeem krijgt.

Welke soorten refurbished desktops zijn verkrijgbaar?

Alle refurbished desktops worden geleverd met een kwaliteitscontrole sticker waarop de kwaliteit van de machine vermeld staat. Op A-Grade machines staat ‘A-Grade’, op B-Grade machines staat ‘B-Grade’ en op C-Grade machines staat ‘C-Grade’. Zo weet je altijd wat je koopt.

  • A-Grade: Deze desktops zien er als nieuw uit, met geen of weinig gebruikerssporen.
  • B-Grade: Deze desktops hebben lichte gebruikerssporen.
  • C-Grade: Deze desktops hebben zichtbare gebruikerssporen

Gereviseerde desktops zijn betaalbaarder dan nieuwe modellen . Gereviseerde desktops kosten niet veel, omdat het teruggebrachte/ingeruilde producten zijn. Refurbished desktops zijn ook geschikt voor mensen die op een desktop willen werken maar er niet te veel geld aan willen uitgeven. Gereviseerde desktops bieden waar voor je geld, omdat je geld kunt besparen zonder aan kwaliteit of veiligheid te moeten inboeten