Refurbished laptops

Een refurbished laptop is duurzaam en betrouwbaar. Bij RefurbishedXL vind je laaggeprijsde laptops van hoge kwaliteit die in fabrieksconditie hersteld zijn. Alle laptops worden op tientallen punten gecontroleerd en hebben minimaal 2 jaar garantie, zodat je er zeker van bent dat je een kwaliteitsproduct krijgt. De refurbished laptops worden schoon gemaakt en geüpdate met de nieuwste software voordat ze verkocht worden, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken als je je aankoop ontvangt.

Uitgelichte refurbished laptops

Wat is een refurbished laptop?

Een refurbished laptop is een laptop die in zijn oorspronkelijke staat is teruggebracht. Refurbished laptops zijn betrouwbaar en van hoge kwaliteit, omdat ze op tientallen punten gecontroleerd worden en dat ze een garantie van minstens 2 jaar hebben. Gereviseerde laptops worden schoongemaakt en voorzien van de nieuwste software voor ze verkocht worden, dus je kunt er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct ontvangt als je via RefurbishedXL.nl koopt.

Refurbished laptops worden steeds populairder, omdat de prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend zijn. Gereviseerde laptops zijn ook milieuvriendelijker, omdat ze al een keer gebruikt zijn. Opknappen gebeurt vooral door het gebruik van reserve-onderdelen die oorspronkelijk voor deze laptops bestemd waren. Opgeknapte laptops zijn dus niet echt tweedehands, maar bijna nieuw!

Wat zijn de voordelen van een refurbished laptop?

Er zijn veel redenen waarom je een refurbished laptop zou willen kopen in plaats van een nieuwe. Ten eerste zijn ze vaak veel goedkoper dan gloednieuwe modellen – zeker als je bij RefurbishedXL.nl koopt! Ten tweede zijn de meeste nog steeds garantie, dus je kunt er zeker van zijn dat eventuele problemen gratis verholpen worden. Tenslotte zijn ze, omdat ze veel milieuvriendelijker zijn dan gloednieuwe laptops.

Wanneer je voor een refurbished laptop kiest, spaar je niet alleen geld en het milieu, maar krijg je ook een product van topkwaliteit. Alle weergegeven refurbished laptops hebben een grondig testproces ondergaan om te verzekeren dat ze aan de hoogste eisen voldoen. Op alle refurbished laptops wordt de nieuwste software geïnstalleerd en ze worden schoongemaakt voordat ze opgestuurd worden, zodat je er zeker van bent dat je een geweldig product krijgt.

Als je een hoogwaardige laptop zoekt zonder een fortuin uit te geven, is een refurbished model de perfecte optie. Bij RefurbishedXL.nl hebben we een ruime keuze aan refurbished laptops van alle grote merken, waaronder Apple, Dell en HP. Dus wat je behoeften ook zijn, wij hebben de perfecte laptop voor jou!

Welke refurbished laptop moet ik kiezen?

Apple laptops (MacBook) staan bekend om hun strakke vormgeving en hoge prestaties. Als je een krachtige machine zoekt die ook gemakkelijk in het gebruik is, dan is een refurbished MacBook misschien de juiste keuze voor jou. Apple MacBooks hebben een strak ontwerp en worden geleverd met macOS, Apple’s eigen besturingssysteem. Refurbished MacBook zijn populair bij creatieve professionals omdat ze er hun favoriete software op kunnen gebruiken. Dit is een van de weinige merken waar je een optie voor elk budget vindt, van de meer betaalbare refurbished MacBook Pro tot de top-of-the-line refurbished MacBook.

Dell laptops bieden een breed scala aan prijzen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor mensen die niet veel aan een laptop willen uitgeven maar toch goede prestaties verwachten. Refurbished Dell laptops vallen op door hun vernieuwende ontwerp en uitgebreide mogelijkheden. Ze bieden een goede mix van prestaties en functies, waardoor ze perfect zijn voor zowel werk als studie.

Lenovo laptops staan bekend om hun duurzaamheid en lange batterijduur, waardoor ze ideaal zijn voor op reis. Ze hebben ook een breed scala aan functies, zodat je de perfecte laptop kunt vinden die aan je behoeften voldoet.

HP laptops zijn een populaire keuze voor mensen die een betrouwbare machine nodig hebben die zware werkbelasting aankan. Ze bieden waar voor hun geld en worden geleverd met een goed pakket functies.

Kan ik mijn refurbished laptop uitbreiden?

Ja, je kunt je opgeknapte laptop upgraden met intern geheugen en een Windows installatie. Dit is een keuze die je zelf moet maken. Bij het samenstellen van de gewenste laptop krijg je de mogelijkheid intern geheugen aan je refurbished laptop toe te voegen. Ook is er de mogelijkheid om een Windows installatie aan je refurbished laptop toe te voegen. Dit kun je doen via de verkopende website of door contact op te nemen met de klantenservice

Welke refurbished laptop moet ik kiezen?

Dit is een vraag die veel mensen zich stellen als ze op zoek zijn naar een nieuwe laptop. Met zoveel verschillende merken en modellen die beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn te beslissen welke voor jou geschikt is. Refurbished laptops zijn een goed alternatief voor gloednieuwe. Refurbished laptops zijn er in drie categorieën:

  • Zo goed als nieuw (A-graad)
  • Enigszins gebruikt (B-klasse)
  • Zichtbaar beschadigd (C-klasse)

Kortom: refurbished laptops passen in elk budget. Je kunt ze altijd uitproberen. Als je van gedachten verandert kun je altijd gebruik maken van de tevredenheidsgarantie, hiermee krijg je de volledige aankoopprijs terugbetaald.

Maar welke refurbished laptop moet ik kiezen? Er zijn veel verschillende modellen verkrijgbaar, maar er zijn enkele eenvoudige regels die voor alle refurbished laptops gelden, ongeacht de fabrikant of het model.

Ten eerste, als je een A-rang refurbished laptop, moet je ongeveer 300 tot 500 € investeren. Refurbished laptops in deze klasse zijn bijna nieuw en zijn zelden gebruikt. Refurbished laptops in deze prijsklasse zijn vaak uitgerust met een Intel Core i3 of i5 processor, tussen 4 en 8 GB RAM en een 500 GB harde schijf.

Voor licht gebruikte (B-klasse) refurbished laptops moet je rekenen op een uitgave van 200€, voor wat het waard is. Gerenoveerde laptops van de B-klasse bieden soms ook meer geavanceerde technologie, zoals een SSD harde schijf of een quad core processor. Bijvoorbeeld: Gerenoveerde MSI GE70 2PE Apache Pro 17″ Laptop . Refurbish notebooks zoals deze verkopen vaak voor het dubbele van hun oorspronkelijke prijs. Je vindt alle Refurbished MSI laptops hier.

Recent opgeknapte laptops in de A-klasse hebben vaak een SSD harde schijf en een core i5 of i7 processor, bijvoorbeeld: Gerenoveerde Dell Precision M4700 17″ Mobile Workstation Laptop . Dit is een uitstekende deal en een van de aantrekkelijkste opties wat prijs en uiterlijk betreft. Gerenoveerde zakelijke laptops zoals deze werden vroeger weinig gebruikt en bieden aantrekkelijke specificaties tegen vrij redelijke prijzen, althans in vergelijking met andere modellen die nu op de markt zijn!

Je moet zeker op je hoede zijn als je op zoek bent naar Refurbished laptops onder de 100€. Iedereen die iets van technologie afweet zal er in geen geval een kopen, want je krijgt waar je voor betaalt, vooral bij het kopen van refurbished laptops. Refurbished zakelijke laptops zoals de hierboven genoemde Dell Precision M4700 17″ Mobile Workstation Laptop zijn veel aantrekkelijker voor deze prijsklasse, maar zelfs deze modellen werken alleen goed als ze goed onderhouden en verzorgd zijn.

Is een refurbished laptop beter dan tweedehands?

Kort gezegd, ja. Een refurbished laptop is als een nieuwe laptop – hij is helemaal uit elkaar gehaald, schoongemaakt en opnieuw geïnstalleerd. Daardoor benadert de kwaliteit van deze laptops heel dicht de kwaliteit van het originele product.

De naam tweedehands is niet hetzelfde als refurbished. Refurbished laptops zijn zo goed als nieuw. Vaak is het verschil met een nieuwe laptop niet eens merkbaar.

Als je een refurbished laptop koopt, krijg je een product van hoge kwaliteit dat bijna zo goed is als nieuw – en je bespaart nog geld ook! Dus als je op zoek bent naar een geweldige laptop voor een geweldige prijs, bekijk dan zeker de opgeknapte producten op RefurbishedXL.nl. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Waar moet ik op letten bij het aankopen van een refurbished laptop?

Het kiezen van de juiste refurbished laptop kan een ontmoedigende taak zijn. Met zo veel verschillende beschikbare modellen en merken, hoe weet je welke voor jou de juiste is? Hier zijn wat tips om je te helpen bij je beslissing:

  • Bepaal waar je de laptop voor zult gebruiken. Dit helpt je bepalen welke functies voor jou het belangrijkst zijn.
  • Doe je onderzoek. Lees online recensies om een idee te krijgen van wat andere mensen vinden van het laptop model dat je overweegt.
  • Bekijk de specificaties. Ga na of de laptop de eigenschappen en specificaties heeft die je nodig hebt.
  • Zoek uit waar de opgeknapte laptops vandaan komen. Het is belangrijk dat je bij een gerenommeerde bron koopt, anders kun je met een defect product komen te zitten.

Refurbished laptops kunnen een prima keuze zijn voor mensen die geld willen besparen zonder aan kwaliteit in te boeten. Alle laptops bij RefurbishedXL.nl zijn getest, dus je kunt er zeker van zijn dat je een goed product krijgt.

We bieden een ruime keuze aan laptops van verschillende merken, zodat je de perfecte voor je behoeften kunt vinden. Of je nu een machine nodig hebt voor werk of studie, wij hebben iets dat aan je wensen voldoet.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen!