Refurbished tablets

Refurbished tablets zijn een geweldige manier om geld te besparen en het milieu te helpen. Alle tablets zijn refurbished en hebben een garantie van minimaal 2 jaar. Dit betekent dat je gerust kunt zijn in de wetenschap dat je tablet in goede handen is. Refurbished tablets zijn vaak veel goedkoper dan nieuwe tablets. Dit is geweldig voor mensen met een budget of voor wie wil sparen voor een nieuw model. Een ander voordeel van opgeknapte tablets is dat ze goed zijn voor het milieu. Als je een nieuwe tablet koopt, belandt een refurbished product uiteindelijk ergens op een stortplaats. Maar als je een opgeknapte tablet koopt, krijgt hij een tweede leven. Dit is uitstekend voor de planeet.

Uitgelichte refurbished tablets

Wat is een refurbished tablet?

Een refurbished tablet is een tweedehands tablet die grondig getest is en goed werkt. Refurbished tablets zien er als nieuw uit en hebben vaak dezelfde garantie als een nieuwe tablet. Refurbished tablets zitten zelfs in hun originele verpakking en bevatten alle accessoires zoals opladers of koptelefoon.

Wanneer je kiest voor een refurbished tablet, help je mee de milieuvervuiling te verminderen en geld te besparen. Gereviseerde tablets zijn goedkoper dan nieuwe tablets. Het prijsverschil kan oplopen tot soms wel 50%. Vergelijk de prijzen van de tablet altijd met de actuele prijzen. Soms adverteert een winkel met een adviesprijs terwijl de werkelijke prijs veel lager is.

Gereviseerde tablets zijn verkrijgbaar bij online winkels en in fysieke winkels. Als je een vraag hebt over een specifieke refurbished tablet, neem dan contact op met de winkel waar je hem wilt kopen. Ze zullen je vragen met plezier beantwoorden.

Waarom een refurbished tablet kiezen?

Een refurbished tablet heeft vele voordelen. Refurbished tablets zijn goedkoper dan nieuwe tablets. Een opgeknapte tablet is geen gebruikte tablet. Refurbished betekent dat de tablet getest is en dat eventuele gebreken gerepareerd zijn. Een gebruikte tablet kan nog problemen hebben, maar een opgeknapte niet.

Er zijn veel redenen om een refurbished tablet te kiezen:

  • Refurbished tablets zijn goedkoper dan nieuwe tablets.
  • Refurbished tablets hebben vaak dezelfde garantie als nieuwe tablets.
  • Tweedehandse tablets kunnen problemen hebben, maar een refurbished tablet niet.
  • Refurbished tablets worden getest en defecte onderdelen worden gerepareerd.

Neem contact op met de winkel waar je een refurbished tablet wilt kopen. Ze beantwoorden graag je vragen over opknappen en garantievoorwaarden. De aangesloten partners van RefurbishedXL zijn gespecialiseerd in opgeknapte high tech apparaten, zoals smartwatches, consoles, laptops, smartphones en, natuurlijk ook tablets!

Welke soorten refurbished tablets zijn er?

RefurbishedXL geeft een overzicht van de verschillende soorten refurbished tablets. Je vindt hier opgeknapte tablets – maar ze zijn niet allemaal hetzelfde! RefurbishedXL heeft verschillende ‘soorten’ te bieden. Zo kun je bij RefurbishedXL terecht voor een refurbished tablet, die alleen verschilt van een nieuwe tablet omdat hij geretourneerd kan zijn met een defect of zonder accessoires is geleverd. Daarom worden refurbished producten tegen een lagere prijs aangeboden. De tweede soort opknapbeurten worden vaak veroorzaakt door kleine defecten die niet meer bestaan nadat ze tijdens het opknapproces gerepareerd zijn.

Bij ons vind je refurbished tablets van verschillende formaten. RefurbishedXL biedt zowel kleine als grote tablets aan. Ben je op zoek naar een high-end tablet? Dan kan RefurbishedXL refurbished iPad Pro’s aanbieden. RefurbishedXL geeft je toegang tot veel verschillende soorten tablet merken, zoals Microsoft, Samsung en Apple.

Wil je een product van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs? RefurbishedXL kan daarbij helpen. RefurbishedXL weet wat consumenten willen: kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs. Daarom biedt RefurbishedXL alleen goed werkende producten aan die door experts zijn getest voordat ze aangeboden worden.

Refurbishment is een vorm van doorverkoop waarbij de verkoper een product aanbiedt dat eerder naar de fabrikant of een andere secundaire markt is teruggebracht, zoals een liquidateur of kleinhandelaar. Het product wordt gewoonlijk door de opknapper geïnspecteerd en gerepareerd, en dan tegen een gereduceerde prijs te koop aangeboden.

Een manier om geld te besparen op een kwaliteitstablet is een opgeknapt model te kopen. Gereviseerde tablets zijn schoongemaakt en getest om de kwaliteit te garanderen, en kunnen je veel geld besparen ten opzichte van een nieuw exemplaar. RefurbishedXL weergeeft veel verschillende soorten refurbished tablets, van topmerken als Microsoft, Samsung en Apple. Je kunt goed presterende modellen vinden zoals de iPad Pro, of kiezen voor een meer betaalbare optie zoals de Amazon Fire HD 8. Wat je behoeften ook zijn, via RefurbishedXL vind je het.

Is een refurbished tablet veilig?

Voor veel mensen is dit de belangrijkste vraag voordat ze een refurbished tablet kopen. Refurbished tablets zijn vaak goedkoper dan nieuwe, maar kan er enig risico zijn om tweedehands te kopen? RefurbishedXL biedt alleen refurbished tablets van hoge kwaliteit aan. Alle apparaten gaan door een strenge kwaliteitscontrole en worden getest op compatibiliteit en functionaliteit. RefurbishedXL wil dat je je veilig voelt als je via ons koopt en daarom geven onze leveranciers altijd twee jaar garantie op alle refurbished tablets. Dit betekent dat als er iets mis gaat, ze het onmiddellijk kosteloos repareren of je apparaat vervangen!

Bij een refurbished tablet kun je tot 50% besparen op de prijs van een nieuwe tablet. Dit is een prima optie als je niet te veel geld wilt uitgeven, maar wel een betrouwbaar apparaat wilt dat gegarandeerd goed werkt. Alle tablets op deze website zijn van bekende A-merken en volledig gereviseerd.

Als je een refurbished tablet koopt, weet je dat hij al eerder gebruikt is. Hij kan wat krassen of andere zichtbare tekenen van slijtage vertonen. Zolang deze echter de functionaliteit van het apparaat niet beïnvloeden, vormen ze geen probleem. RefurbishedXL biedt alleen refurbished tablets van hoge kwaliteit die getest zijn op compatibiliteit en prestaties.

Wat is een goede refurbished tablet voor een laag budget?

De Samsung Galaxy Tab A van 10.1 inch biedt je veel waar voor je geld. Een andere mogelijkheid is de Amazon Fire HD 10 uit 2021. Bedenk wel dat je voor je apps sterk afhankelijk bent van het aanbod van Amazon. De Huawei Mediapad T3 biedt ook meer dan je van een typische budget tablet kunt verwachten.

Als je vragen of problemen met je apparaat hebt, helpt de klantenservice van de verkopende partij je graag. Je vindt alle informatie over onze tablets en diensten op onze website RefurbishedXL!

Welk besturingssysteem moet ik kiezen voor mijn tablet?

De beslissing over de tablet moet gebaseerd zijn op je computerbehoeften, hoe je hem wilt gebruiken en welke apps je wilt gebruiken. In dit verband zijn er twee belangrijke besturingssystemen: Apple iOS van Apple en Google Android van Google. Beide hebben hun voor- en nadelen.

Ben je een Windows systeem gewend en wil je dat ook op je tablet gebruiken, dan zijn er ook genoeg Windows tablets in onze collectie. Deze tablets hebben het volledige Windows 10 besturingssysteem en zijn compatibel met alle software die voor dit systeem beschikbaar is. Dus of je nu aan je Excel blad wilt werken of gewoon een film wilt kijken, er is een tablet voor je.

Tablets met Android hebben een zeer goede reputatie op het gebied van multimedia, waardoor ze vooral geschikt zijn om films te kijken of spelletjes te spelen. Intussen zijn er ook veel functies die het leven gemakkelijker maken, zoals Google Assistent of spraakbesturing. Over het gebruik van deze functies vind je hieronder meer.

Apple iPads bieden enkele exclusieve functies die op andere tablets nog niet beschikbaar zijn. Ze hebben bijvoorbeeld ondersteuning voor Apple Pencil, waarmee je op elke plek aantekeningen kunt maken of kunstwerkjes maken. Het iPadOS biedt nieuwe functies zoals Slide Over, Split View en Picture in Picture die het heel efficiënt maken om met twee apps tegelijk op de tablet te werken.

Wat je behoeften ook mogen zijn, wij hebben de juiste tablet voor je. Bekijk zeker ook onze collectie opgeknapte tablets, waar je veel verschillende modellen en merken vindt.