Refurbished wearables

Refurbished wearables zijn een goede keuze als je een wearable nodig hebt, maar niet te veel geld wilt uitgeven. Zeer populaire merken als FitBit en Samsung kun je bij RefurbishedXL vinden. Voor het geval je nog niet weet wat refurbished is, het houdt in wezen in dat je gebruikte producten een tweede leven geeft. Door het opknappen wordt een versleten product weer perfect functioneel en dankzij het feit dat het van tevoren uitvoerig getest is, zijn ze net zo goed en betrouwbaar als nieuw. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken dat je een defect artikel geleverd krijgt.

 

Uitgelichte refurbished wearables

267,99

221.48 excl. btw

14 review(s)

Op voorraad — Goed

Wat is een refurbished wearable?

Een refurbished wearable is een product dat al door iemand anders vóór jou gebruikt is. Het kan gaan om een Android horloge, Apple watch of FitBit. Dit betekent dat het wearable eerst door iemand anders gekocht werd, maar na gebruik om wat voor reden dan ook weer teruggebracht werd. Dan wordt het opnieuw grondig getest en weer perfect functioneel gemaakt. Tijdens dit proces worden opgeknapte wearables gecontroleerd op mogelijke beschadigingen die tijdens het vorige gebruik van het product zijn ontstaan. De gevonden worden gerepareerd, zodat je een gloednieuwe wearable ontvangt qua uiterlijk en functies, net als toen hij voor het eerst op de markt kwam.

RefurbishedXL heeft opgeknapte wearables van verschillende merken. Je kunt je favoriete merken vinden zoals Samsung, Apple of Garmin. Alle refurbished wearables worden getest op veiligheid en functionaliteit, daarna krijgen ze een nieuw leven als refurbished wearable.

Refurbished wearables zijn voor minder verkrijgbaar

Als je een opgeknapte Apple Watch of Samsung Galaxy Watch wilt kopen, maar ook zoveel mogelijk geld wilt besparen, dan kun je het product het beste als prepaid kopen. Dat betekent dat je je niet meteen bij een serviceprovider hoeft aan te melden en het apparaat kunt gebruiken zonder aan een of ander contract vast te zitten. Je kunt je wearable later zelfs verkopen als je wilt upgraden. Welke optie je ook kiest, onze partners zorgen ervoor dat de wearable een volledige test heeft ondergaan voor je hem ontvangt. Het geringste defect kan tot veel frustratie leiden als je je er niet van bewust bent.

Heb je een bepaald budget in gedachten? Bij RefurbishedXL kun je kiezen uit een variëteit van verschillende prijspunten. We hebben producten die voor iedereen betaalbaar zijn. En als je een specifiek model of kleur zoekt, doet ons team zijn best om het voor je te vinden.

Eén ding dat je moet opmerken: niet alle wearables zijn hetzelfde. De functionaliteit van een wearable kan sterk variëren, afhankelijk van het merk en het soort apparaat. Daarom raden we je aan je onderzoek te doen voor je een aankoop doet. Zorg ervoor dat de wearable die je koopt compatibel is met je telefoon en je levensstijl.

Wat zijn de voordelen van een refurbished wearable?

Er zijn veel redenen waarom je een refurbished wearable zou willen kopen. Misschien heb je niet alle functies nodig die bij een nieuw model, of je wilt gewoon geld besparen. Als de wearable nog leven in zich heeft, dan is er geen reden om hem niet refurbished in plaats van gloednieuw te kopen.

Refurbished wearables worden vaak verkocht door personen die het product na weinig gebruik teruggebracht hebben. Het apparaat kan bij eigenaars impopulair zijn vanwege het hoge prijskaartje of gewoon omdat ze het niet graag gebruiken. Soms worden deze voorwerpen teruggebracht door terugroepacties van de fabrikant als er een defect aan ontdekt wordt. Omdat deze voorwerpen batterijen bevatten die na verloop van tijd defect kunnen raken, is het belangrijk dat je defecte apparaten grondig door een expert laat nakijken voor je ze koopt. Het is zelfs mogelijk dat de verkoper defecte batterijen op zijn kosten vervangt – let er alleen op dat dit in de aanbieding vermeld wordt.

Bij RefurbishedXL hebben we een grote belangstelling voor wearables. Daarom bieden we onze website bezoekers de mogelijkheid om een refurbished Smartwatch te kopen. Een refurbished Smartwatch is getest en gecontroleerd op eventuele gebreken. Als er problemen met het apparaat zijn, worden die verholpen voordat het weer te koop wordt aangeboden. Dit garandeert dat je een volledig functioneel apparaat hebt als je een refurbished Smartwatch via ons koopt. Onze partners maken ook alle onderdelen en accessoires van het wearable schoon, zodat je er meteen uit de doos plezier van hebt.

Dus als je een betrouwbare Smartwatch zoekt die in goede staat is, is het altijd een goed idee om een refurbished exemplaar via RefurbishedXL te kopen.

Welke soorten refurbished wearables kan ik kiezen?

We bieden een ruime keuze aan refurbished wearables, waaronder de Apple Watch, Samsung Gear S2 Classic en FitBit Charge 2. Deze zijn allemaal op kwaliteit getest en worden geleverd met een garantie van een jaar. Je kunt er zeker van zijn dat deze producten net zo goed werken als gloednieuwe wearables, maar beduidend minder kosten. We hebben ook een ruime keuze aan telefoons, tablets en andere elektronica die als refurbished producten verkrijgbaar zijn.

Als je een smartwatch koopt, dan is het het eerste wat je moet doen nagaan of je smartwatch met een telefoon werkt. Afhankelijk van wat je zoekt zijn er smartwatches in allerlei soorten en stijlen. Sommige accepteren een SIM kaart, terwijl andere een Bluetooth verbinding met je smartphone of tablet toestel nodig hebben.

Wil je het gemak van kunnen communiceren via tekstberichten en meldingen van apps op je pols ontvangen zonder je telefoon voortdurend aan je vastgeplakt te hebben, kies dan een smartwatch die cellulaire connectiviteit heeft zodat hij onafhankelijk van je telefoon kan werken. Dit type horloge heeft ook de neiging een langere batterijduur te hebben dan niet-cellulaire modellen. Kies anders voor eentje die via Bluetooth met je telefoon verbonden is, zodat je niet te veel last hebt van af en toe gekruis.

Is een refurbished wearable veilig?

Ja, een opgeknapt draagbaar is veilig. In feite is het vaak veiliger dan een nieuw exemplaar, omdat het apparaat grondig getest en gecontroleerd is op mogelijke gebreken. Als er problemen met het apparaat zijn, worden die verholpen voordat het weer te koop wordt aangeboden. Dit garandeert dat je een volledig functionerend apparaat hebt als je via ons een refurbished wearable koopt. Onze partners maken ook alle onderdelen en accessoires van de wearable schoon, zodat je er meteen uit de doos plezier van hebt.

Daarnaast hebben alle refurbished wearables minimaal 2 jaar garantie. Als je vragen hebt over het refurbished product, neem dan contact op met de klantenservice van de verkopende partij. Zij helpen je graag verder.

Welk besturingssysteem moet ik kiezen voor mijn wearable?

De beslissing welk besturingssysteem je voor je wearable kiest hangt grotendeels af van je persoonlijke voorkeuren en het soort activiteiten waarvoor je het apparaat wilt gebruiken. Als je een eenvoudige en gebruiksvriendelijke smartwatch wilt die uitgerust met veel geavanceerde functies, kun je voor Android Wear gaan. Zoek je een fitnesstracker die ook gebruikt kan worden om meldingen af te lezen, dan kies je best de sportieve Samsung Gear Live.

Als je een smartwatch met een specifiek besturingssysteem zoekt, hebben we modellen van verschillende merken die verschillende systemen gebruiken. Onze Wear OS by Google (voorheen bekend als Android Wear) smartwatches zijn bijvoorbeeld compatibel met Android toestellen, terwijl onze Apple Watch modellen compatibel zijn met iPhones. We hebben een grote verscheidenheid aan opgeknapte wearables waaruit je kunt kiezen, waaronder smartwatches, fitness trackers en sporthorloges. Dus wat je behoeften of budget ook zijn, wij hebben een wearable apparaat dat perfect is voor elke gelegenheid.

Wat kun je met een refurbished smartwatch?

Een refurbished smartwatch is een prima optie als je een draagbaar apparaat zoekt dat betaalbaar is en in goede staat verkeert. Al onze partnermerken bieden garantie op hun producten, wat betekent dat je geen enkele zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van je wearable. Omdat elk apparaat grondig gereinigd en geïnspecteerd wordt voor het verkocht wordt, kun je er zeker van zijn dat de smartwatch die je ontvangt vrij van gebreken zal zijn.

Dus als je een betrouwbare smartwatch zoekt die in goede staat is, is het altijd een goed idee om een refurbished exemplaar te kopen via RefurbishedXL. We hebben een ruime keuze aan toestellen van topmerken als Apple, Samsung en Motorola, dus je vindt vast en zeker de perfecte wearable voor jouw behoeften.